Kontakta oss för fri konsultation!

Kontakta oss för fri konsultation!

Om ni har frågor kring fönsterbyte för er bostadsrättsförening i Uppsala kan ni kontakta oss och få fri konsultation med våra duktiga fönstermontörer.

Fönster har en livslängd på cirka 40 år, under förutsättning att de underhålls löpande vart 10:e år. När era fönster inte längre går att renovera eller att få täta är det dags att utföra ett fönsterbyte för er bostadsrättsförening i Uppsala.

 

Ni är välkomna att kontakta oss på Interoc för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan vi inspektera era fönster, mäta och lämna råd kring ert fönsterprojekt. Därefter lämnar vi en offert med ett rättvist pris för ert fönsterbyte i Uppsala. Vill ni i samband med att ni ska byta fönster i Uppsala även passa på att byta ytterdörrar kan vi hjälpa er med det också, så ni får en och samma leverantör för hela projektet. 

Boka kostnadsfritt platsbesök inför ert fönsterbyte

Planerar er bostadsrättsförening att byta fönster i Uppsala kan ni vända er till oss på Interoc för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan inspektera era fönster och bistå med konsultation.

Vad säger våra kunder om oss?

P
”Att byta fönster handlar inte bara om energibesparing utan också om boendekomfort. Rätt underhåll leder både till bättre ljudklassning och mindre drag. Interocs projektansvarig är ett orakel på fönster. Han ser till helheten, tittar till och med på hur fönstren är hängda i deintilliggande grannfastigheterna. Vi fick verkligen valuta för pengarna.”
Patrik Samuelsson, Byggprojektledare AB Stångåstaden
B
”Det var ett svårt projekt. Med så små lägenheter och två fönster i varje lägenhet ställdes stora krav på både logistik och planering. Hyresgästerna hade inte mycket utrymme att vara på medan de fick sina fönster utbytta. Interoc hanterade allt på ett bra sätt och att projektet omfattade 360 lägenheter utan några direkta klagomål är ett kvitto på hur väl allt fungerade. Jag skulle absolut anlita dem igen.”
Bengt Jansson, Chalmers Studentbostäder
A
”Fönstren var utslitna så vi gjorde en LOU upphandling. Samarbetet med Interoc gick väldigt bra, från början till slut. Jag skulle utan tvekan rekommendera Interoc till andra beställare. Vi gjorde inte fönsterbytet bara för att spara energi utan också för att bevara känslan för fastigheten, på utsidan ser man inte ens att vi har bytt fönster. Däremot såg vi till att fönstren som monterades är tillverkade av högklassigt trä. Det är också en fråga om hållbarhet.”
Anders Burle, Ansvarig Beställare