Säkerhetsdörrar

Säkerhetsdörrar

Att kunna vara säker i sin egen bostad är något som alla önskar och uppskattar och därför är det många bostadsrättsföreningar som väljer att byta till säkerhetsdörrar. Med en säkerhetsdörr blir det svårare för inbrottstjuvar att bryta sig in i bostaden samtidigt som dörrarna bättre klarar av värmen från en eventuellt uppkommen brand. Om din bostadsrättsförening är i behov av att byta ytterdörrar har ni möjligheten att välja att montera säkerhetsdörrar som ger de boende en större trygghet. Ni är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med att montera nya dörrar med maximal säkerhet för er fastighet.


Anlita oss för fönster & säkerhetsdörrar

När du behöver byta ytterdörrar, balkongdörrar eller ska byta fönster i Uppsala, kan du med varm hand vända dig till oss på Interoc som har varit verksamma i branschen under många år. Vi utför fönster och dörrbyten åt bostadsrättsföreningar, företag och allmännyttan över hela Sverige och har genom åren samlat på oss massor av goda referenser från nöjda kunder. Våra medarbetare är utbildade och har en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att du kan vara säker på att arbetet utförs korrekt, enligt gällande branschregler och med ett perfekt resultat.

Boka ett kostnadsfritt möte med oss på Interoc!

Vi inleder våra samarbeten med att gå igenom kundens behov och önskemål för att sedan lämna ett kostnadsförslag. Fyll i dina kontaktuppgifter, så hjälper vi dig som professionell fastighetsägare med dörr- eller fönsterbyte i Uppsala!