Sanering & tilläggsisolering

Sanering & tilläggsisolering

Ska du utföra ett fönsterbyte och dörrbyte i en fastighet som är byggd på 1960-1970 talet så finns det en risk att väggarna på balkongen består av fasadskivor som innehåller asbest. Dessa så kallade eternitskivor användes tidigare för att täta balkongväggarna men är idag förbjudna. Om du som fastighetsägare inte känner till om det finns eternitskivor så är det något som vi upptäcker i samband med att vi gör en inspektion av era fönster inför vårt offerterbjudande. Du kan kontakta oss för mer information om sanering & tilläggsisolering i samband med att du ska byta fönster i Uppsala.

 

Sanering & tilläggsisolering

Innan du kan byta fönster i Uppsala behöver dessa fasadskivor saneras av specialutbildad personal och ersättas med nytt väggmaterial. Då är det möjligt för dig att passa på att tilläggsisolera din fastighets balkongväggar så att fastigheten får en bättre uppvärmningsekonomi. Vi utför sanering & tilläggsisolering, fönsterbyten och dörrbyten åt bostadsrättsföreningar, hyresrättsföreningar och företag över hela Sverige. Våra utbildade medarbetare är mycket erfarna och noggranna och utför arbetet enligt gällande branschregler för bästa resultat. Dessutom lämnar vi alltid garantier på vårt arbete så att du som fastighetsägare kan känna dig trygg med vårt utförda arbete även efter att projektet är klart.

Boka ett kostnadsfritt möte med oss på Interoc!

Vi inleder våra samarbeten med att gå igenom kundens behov och önskemål för att sedan lämna ett kostnadsförslag. Fyll i dina kontaktuppgifter, så hjälper vi dig som professionell fastighetsägare med dörr- eller fönsterbyte i Uppsala!