Byta fönster i Uppsala – Hur fungerar det?

Det är ett stort projekt att byta ut sina fönster på villan. Därför har vi skapat denna artikel som beskriver för våra potentiella kunder hur det går till att byta fönster i Uppsala med oss. När du väljer att ta hjälp med ditt fönsterbyte i Uppsala genom oss, kan du vara säker på att våra processer är effektiva och beprövade.

Så går ett fönsterbyte i Uppsala till


1. Kostnadsfri förfrågan

Inledningsvis fyller du i vårt kontaktformulär här på webbsidan. Inom kort ringer vi upp dig och tillsammans kommer vi fram till en tid för ett förutsättningslöst möte och en kostnadsfri fönsterinspektion.

2. Kontrollmätning och Inspiration med vår representant

Vi besöker dig på plats och går igenom dina fönster och diskuterar dina fönsterplaner. Vi går igenom kontrollfrågor så som: Vill ni ha treglasfönster? Speciellt varumärke? Vilka fönstertyper? Är det lönsamt att byta alla fönster? Vi vill hjälpa er att hitta fönster som passar fastigheten och dess personlighet, så ingen fråga är dum.

3. Överlämnande av offert

Efter det kostnadsfria hembesöket får du en offert baserad på våra uträkningar. I offerten bifogas även en prislista dina fönster val. Du får tid för att reflektera över offerten, fönsterbytet och allt runt omkring.

4. Kontraktsskrivning

Vid detta möte finns det möjlighet att göra ändringar och lägga till eller ta bort detaljer från offerten. Tillsammans bestämmer vi start- och slutdatum för fönsterinstallationen. Vår representant lägger en beställning på valda fönster och annat material så att leveransen sker i samband med byggstart.

5. Leverans av dina fönster och montering

Du får i god tid leveransdatumet för dina fönster så du kan planera inför fönsterrenoveringen. Våra certifierade installatörer tar hand om hela monteringen och allt det praktiska runt omkring fönsterbytet. Vi börjar med att ta bort dina gamla fönster, innan vi bär in och monterar dina nya fönster. Givetvis ingår också uppsättning av lister, smygar och foder, samt plåtarbeten. När allt är på plats gör vi en grovstädning av fastigheten.

6. Slutkontroll av dina fönster

När väl dina nya fönster sitter där dem ska går vi tillsammans igenom det färdiga resultatet och gör en slutkontroll för att säkerställa att du som fastighetsägare är nöjd och att allt har skett i enlighet med vår överenskommelse.

Boka en kostnadsfri inspektion av dina fönster i Uppsala län

Vi erbjuder en kostnadsfri inspektion av dina fönster i Uppsala län. En representant kontrollerar dina fönster och ni kommer tillsammans fram till något som passar ert hem. Skriv in dina kontaktuppgifter i något av kontaktformulären på sidan så kommer en av våra representanter att kontakta dig inom kort.

Boka kostnadsfritt platsbesök inför ert fönsterbyte

Planerar er bostadsrättsförening att byta fönster i Uppsala kan ni vända er till oss på Interoc för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan inspektera era fönster och bistå med konsultation.