Vad kostar det att byta fönster i Uppsala?

När du väljer att anlita oss på Interoc för att byta fönster i Uppsala får du alltid en kostnadsfri offert och ett fast pris för fönsterinstallationer. Vi gör det tydligt hur mycket du kommer att betala och kräver givetvis att du går igenom avtalen noggrant. När du byter fönster i Uppsala med Interoc, kommer det aldrig att uppstå några överraskningar eller dolda avgifter.

I vårt pris ingår allt som har att göra med fönsterbyte i Uppsala län. Allt från nedmontering av gamla fönster och inköp av nya till installation och plåtarbeten. Du har givetvis riktigt bra garantier när du byter fönster med oss.

Materialkostnaden varierar för fönsterbyte i Uppsala

Vi börjar med att bestämma vilket typ av material du vill ha till ditt fönsterbyte. Detta gäller allt från karmar, plåtdetaljer och smyg till fönsterglas. Vi på Interoc ger dig ett brett urval av fönsterglas att välja mellan, vara några exempel är: plast, dubbelglas, treglas och energifönster.

Vi försöker ha ett stort utbud av fönsterleverantörer för att du som kund ska ha många alternativ. Vi har många effektiva och smarta lösningar på Interoc som en av våra representanter gladeligen presenterar genom ett kostnadsfritt möte.


Som vi skrev tidigare så reflekteras givetvis dina materialval i totalkostnaden för ditt fönsterbyte. Skulle du exempelvis välja fönster med ytbehandlade karmar så ökar priset. Dock tjänar du ofta på att välja sådant som ytbehandlade karmar då du inte behöver underhålla dessa lika frekvent som rena träfönster. Detta och många andra aspekter är bra att tänka på vid ditt fönsterbyte. Vår representant på Interoc går givetvis igenom detta med dig när du bokar ett möte med oss.

Faktorer som styr kostnaden för ditt fönsterbyte i Uppsala

Om du har planer på att byta fönster i Uppsala län så är givetvis priset en viktig del i planeringen. Det är svårt att sätta en exakt prislapp på en fönsterrenovering då alternativen är oändliga. Vi har dock försökt sätta ihop en lista på det som har störst inverkan på priset.

Det som påverkar priset är:

  • Typ och leverantör på fönstret
  • Storleken på fönstret
  • Tillval
  • Glastypen
  • Monteringens svårighet, fasadtypen och utformningen på huset
    Exempelvis: Komplext plåtarbete, flera våningar eller svår terräng gör att arbetskostnaden ökar.


Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri fönsterinspektion

Få en gratis inspektion av dina fönster i Uppsala. En försäljare från Interoc kommer ut och ser över era nuvarande fönster samt berättar om vilka förbättringsmöjligheter som finns för fastigheten i fråga. Skriv dina kontaktuppgifter i formuläret på denna sida för snabb återkoppling från en av våra representanter.

Boka kostnadsfritt platsbesök inför ert fönsterbyte

Planerar er bostadsrättsförening att byta fönster i Uppsala kan ni vända er till oss på Interoc för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan inspektera era fönster och bistå med konsultation.