Investera i ett fönsterbyte för din bostadsrättsförening

När du vill få ett bättre inomhusklimat i din bostadsrättsförening och samtidigt minska fastighetens uppvärmningskostnader bör du investera i ett fönsterbyte. Vi är experter på fönster och dörrar och kan hjälpa dig med ditt fönsterbyte för din bostadsrättsförening i Uppsala.

Kalla golv, ojämnt inomhusklimat och skenande uppvärmningskostnader är ett tecken på att fönstren i din bostadsrättsförening släpper ut inomhusvärmen och in kylan. Det går att täta fönster en eller några gånger men till slut så går det inte längre att få fönster täta och då är det dags att utföra ett fönsterbyte för din bostadsrättsförening i Uppsala.

Vi på Interoc är experter på fönsterbyten, dörrbyten, sanering och tilläggsisolering och kan åta oss totalentreprenad för ditt fönsterprojekt. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig då du ska investera i ett fönsterbyte för din bostadsrättsförening i Uppsala.

 

När bör man göra ett fönsterbyte i Uppsala

Har man en äldre fastighet så brukar ofta fönstren vara tillverkade i ett träslag med en högre kvalité. Detta innebär att det ofta går att renovera fönstren, lägga ny isolering och kitta glasen och måla om dessa, flera gånger. Fastigheter byggda på 1960-talet och framåt har ofta fönster av lite sämre kvalité som gör att de inte går att täta om speciellt många gånger innan de behöver bytas ut. När träet är utsatt för röta, har svällt eller torkat går det oftast inte att åtgärda detta med bra resultat utan då är det bättre att byta ut de gamla fönstren mot nya.

Vinsterna med att investera i nya fönster

Det finns många vinster med att investera i ett fönsterbyte för sin bostadsrättsförening i Uppsala som bland annat att täta fönster skapar ett behagligt inomhusklimat. Med ett jämnt inomhusklimat där värmen stannar kvar i fastigheten och inte försvinner ut genom otäta fönster minskar även uppvärmningskostnaderna. 

När man byter fönster kan man välja energisnåla glas men även hur många glas som ska installeras, vilket bidrar till att ge bostäderna i fastigheten bättre ljudisolering. Detta är framför allt önskvärt då fastigheten ligger nära en hårt trafikerad väg. Dessutom ger nya fönster hela fasaden ett ansiktslyft.

 

Boka kostnadsfritt platsbesök

Interoc utför tjänster som fönsterbyte, dörrbyte, sanering och tilläggsisolering åt bostadsrättsföreningar, hyresrättsföreningar och företag över hela Sverige. Våra professionella medarbetare är yrkesutbildade och har varit verksamma inom branschen under många år vilket gör att vi har kunskap att kunna hantera alla typer av fönsterprojekt.

När din bostadsrättsförening ska byta fönster i Uppsala kan vi bistå med allt från projektering till utförande. Detta bidrar till att ditt fönsterbyte för din bostadsrättsförening i Uppsala utförs korrekt enligt branschreglerna och med ett perfekt resultat. 

Du kan boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera dina gamla fönster, bidra med rådgivning och sedan lämna ett konkurrenskraftigt pris för ditt fönsterbyte.

Boka kostnadsfritt platsbesök inför ert fönsterbyte

Planerar er bostadsrättsförening att byta fönster i Uppsala kan ni vända er till oss på Interoc för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan inspektera era fönster och bistå med konsultation.