Så här arbetar vi med fönsterbyte i Uppsala

När er bostadsrättsförening ska byta fönster i Uppsala kan ni vända er till oss som är yrkeskunniga specialister på just fönsterbyte. Det betyder kortfattat att ni kan vara trygg med att arbetet utförs korrekt och med ett perfekt resultat. Här kan du läsa om vår arbetsprocess vid ett fönsterbyte.

Fönster har normalt en livslängd på upp till 40 år men tappar en del av sin isoleringsförmåga i samband med att gasen mellan fönstren läcker ut. När fönstren är otäta och inte längre går att renovera är det dags att byta fönster i Uppsala. När man ska genomföra ett fönsterbyte för en bostadsrättsförening i Uppsala är det en hel del saker som behöver planeras eftersom det är många hushåll som berörs. 

Om ni önskar få hjälp med att byta fönster i Uppsala är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss på Interoc som är specialister på fönsterbyten.

 

Vår arbetsprocess vid fönsterbyte i Uppsala

Till att börja med behöver du kontakta oss genom vårt formulär för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi komma ut till er fastighet och inspektera era fönster, mäta och bistå med konsultation kring ert fönsterbyte i Uppsala. Vi kan också hjälpa er med att välja fönster så att ni får de mest energisparande fönstren för er fastighet. Därefter så överlämnar vi en offert för ert fönsterbyte med ett rättvist pris.

 

1. Förarbeten inför fönsterbytet

När ni har accepterat vår offert behöver vi bestämma en dag då projektet ska påbörjas. Det är en del saker som behöver ordnas innan fönsterbytet kan påbörjas. Bland annat behöver fönster beställas så att dessa finns på plats den dag vi påbörjar arbetet. Ni behöver informera era boende så att dessa dels lämnar över nycklar så att vi får tillträde till alla bostäder men också flyttar bort möbler och andra detaljer som finns vid fönstren.

 

2. Rivning av befintliga fönster

När fönstren är på plats och vi har tillträde till alla bostäder påbörjar vi arbetet med att riva ut de gamla fönstren. Dessa slängs i en container som sedan forslas bort för återvinning enligt kommunens riktlinjer.

 

3. Montering av era nya fönster

Monteringen av era nya fönster utförs av yrkesutbildade fönstermontörer som har en lång erfarenhet inom branschen. Det innebär att arbetet sker korrekt och säkert så att fönstren bibehåller sina optimala värmeisoleringsegenskaper men också får en lång livslängd.

 

Anlita oss då ni ska utföra ett fönsterbyte i Uppsala

Vi hos Interoc har utfört tjänster åt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och allmännyttan sedan flera decennier tillbaka. Våra mycket skickliga fönstermontörer utför ert fönsterbyte i Uppsala enligt gällande branschregler och med högsta kvalitet. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan inspektera era fönster och bistå med rådgivning då ni ska byta fönster i Uppsala

Boka kostnadsfritt platsbesök inför ert fönsterbyte

Planerar er bostadsrättsförening att byta fönster i Uppsala kan ni vända er till oss på Interoc för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan inspektera era fönster och bistå med konsultation.