Kontakta Interoc

Kontakta Interoc

Har du som fastighetsägare funderingar kring dörr- eller fönsterbyte i Uppsala? Varmt välkommen att kontakta oss på Interoc - vi hjälper dig gladeligen!

Det finns många fördelar med att byta dörrar eller byta fönster i Uppsala. Ofta handlar det om att ge bostaden ett lyft, förbättra ljudisoleringen, luftkvaliteten och säkerheten samt sänkta energikostnaderna.

Våra fönsterbyten gör skillnad!

Med vår specialistkunskap inom just fönster och dörrar, kan vi hjälpa dig att hitta den lösning som bäst uppfyller dina krav som fastighetsägare och skapar den bästa möjliga miljön för de boende. Vi kan även verifiera skillnaden våra tjänster kan göra sett till energiförbrukning, ljudnivå och luftmiljö och på så sätt ge dig som kund en tydlig bild av värdet i investeringen.

Boka ett kostnadsfritt möte

Vill du veta hur mycket ett fönsterbyte i Uppsala kan sänka dina energikostnader och hur de boendes inomhusmiljö kan förbättras? Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret, så återkopplar vi till dig inom kort för ett kostnadsfritt möte.

Boka ett kostnadsfritt möte med oss på Interoc!

Vi inleder våra samarbeten med att gå igenom kundens behov och önskemål för att sedan lämna ett kostnadsförslag. Fyll i dina kontaktuppgifter, så hjälper vi dig som professionell fastighetsägare med dörr- eller fönsterbyte i Uppsala!

Vad säger våra kunder om oss?

P
”Att byta fönster handlar inte bara om energibesparing utan också om boendekomfort. Rätt underhåll leder både till bättre ljudklassning och mindre drag. Interocs projektansvarig är ett orakel på fönster. Han ser till helheten, tittar till och med på hur fönstren är hängda i deintilliggande grannfastigheterna. Vi fick verkligen valuta för pengarna.”
Patrik Samuelsson, Byggprojektledare AB Stångåstaden
B
”Det var ett svårt projekt. Med så små lägenheter och två fönster i varje lägenhet ställdes stora krav på både logistik och planering. Hyresgästerna hade inte mycket utrymme att vara på medan de fick sina fönster utbytta. Interoc hanterade allt på ett bra sätt och att projektet omfattade 360 lägenheter utan några direkta klagomål är ett kvitto på hur väl allt fungerade. Jag skulle absolut anlita dem igen.”
Bengt Jansson, Chalmers Studentbostäder
A
”Fönstren var utslitna så vi gjorde en LOU upphandling. Samarbetet med Interoc gick väldigt bra, från början till slut. Jag skulle utan tvekan rekommendera Interoc till andra beställare. Vi gjorde inte fönsterbytet bara för att spara energi utan också för att bevara känslan för fastigheten, på utsidan ser man inte ens att vi har bytt fönster. Däremot såg vi till att fönstren som monterades är tillverkade av högklassigt trä. Det är också en fråga om hållbarhet.”
Anders Burle, Ansvarig Beställare