Välkommen till oss på Interoc

Välkommen till oss på Interoc

Interoc är ett välrenommerat byggföretag med hantverkare som har spetskompetens inom dörr- och fönsterbyten i Uppsala.

Med över 70 verksamma år inom byggbranschen, har vi på Interoc lärt oss en hel del. Med dessa lärdomar har vi skapat en stabil grund att stå på när vi hjälper fastighetsägare med högkvalitativa och smidiga dörr- & fönsterbyten i Uppsala. Denna grund består bland annat av de nyckelord som genomsyrar alla delar av Interoc:

  • Kompetens
    Vi tror på att göra det man är bäst på. När du väljer att byta fönster i Uppsala med oss, kan du därför vara säker på att hantverkarna som hanterar projektet är specialister på just fönsterbyte och inte något annat. 
  • Lösningsorientering
    För att möta fastighetsägares behov och överträffa alla våra kunders förväntningar, arbetar vi ständigt för att förbättras och utvecklas. Vi vill leverera riktigt bra fönsterbyten på ett riktigt bra sätt till riktigt bra priser.
  • Hållbarhet
    Genomför vi ett fönsterbyte för en bostadsrättsförening i Uppsala, tar vi självklart på oss ansvaret för att dessa fönster ska hålla långt in i framtiden. Samma sak gäller för miljö, jämställdhet och ekonomi - vi är medvetna om vår påverkan och vidtar åtgärder för att främja en hållbar framtid.


Boka en fönsterinspektion med Interoc

Låter våra värderingar vettiga? Om du har ett fastighetsbolag, äger en kommersiell fastighet eller en bostadsrättsförening som behöver en uppdatering, kontakta oss på Interoc! Vi utför kostnadsfria fönsterinspektioner med rådgivning och offertlämning.

Boka ett kostnadsfritt möte med oss på Interoc!

Vi inleder våra samarbeten med att gå igenom kundens behov och önskemål för att sedan lämna ett kostnadsförslag. Fyll i dina kontaktuppgifter, så hjälper vi dig som professionell fastighetsägare med dörr- eller fönsterbyte i Uppsala!

Boka ett kostnadsfritt möte med oss på Interoc!

Boka möte