Välkommen till Interoc

Välkommen till Interoc

Vi är ett byggföretag som under flera decennier har utfört dörrbyte och fönsterbyte i Uppsala åt bostadsrättsföreningar, allmännyttan och fastighetsbolag.

Interoc grundades under 1950-talet och har sedan dess utfört tjänster åt bland annat fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och allmännyttan i Uppsala med omnejd.

Vi har genom åren samlat på oss kunskap och erfarenheter vilket har lett till att våra hantverkare är lösningsorienterade, kreativa och flexibla. Detta gör att vi har den spjutspetskompetens som krävs för att vi ska kunna åta oss mer avancerade uppdrag som kräver specialanpassade lösningar.

 

Dörrbyte och fönsterbyte i Uppsala

Om ni ska utföra ett fönsterbyte för er bostadsrättsförening i Uppsala kan ni vara trygg med att vi finns med er hela vägen, från projektering och val av fönster till utförandet. Det gör att vi ansvarar för att ert fönsterprojekt utförs enligt gällande branschregler och med ett förstklassigt resultat. Ni är varmt välkoman att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er då ni ska byta fönster i Uppsala.

Boka kostnadsfritt platsbesök inför ert fönsterbyte

Planerar er bostadsrättsförening att byta fönster i Uppsala kan ni vända er till oss på Interoc för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan inspektera era fönster och bistå med konsultation.

Boka kostnadsfritt platsbesök inför ert fönsterbyte

Boka platsbesök